Feki Webstudio Kft.

Feki Webstudio Kft.

http://www.fwstudio.hu
+36 20 429 99 99
9444 Fertőszentmiklós, Petőfi u.44.
14113291-2-08

Bemutatkozás

Célunk, hogy minden ügyfelünk olyan igényeikre szabott Internet-alapú szoftverrel rendelkezzen, amely képes megnövelni az ügyfél forgalmát, átláthatóbb, gyorsabb, szervezettebb ügyvitelt tud nyújtani, professzionális megjelenést biztosít számára, illetve vállalkozása számára, valamint ennek üzemeltetéséhez hosszú távon megbízható hátteret garantáljunk.

Referenciák

MLM Szoftver
A LEVELS szoftvert hosszú évek tapasztalatai alapján ajánljuk jutalékos értékesítési rendszerekhez.rnSaját termékünk, melynek célja: "Biztos online informatikai hátteret nyújtani minden kiemelkedő jutalékos értékesítési rendszerhez"rnAjánlott most induló vagy szoftvert kereső, már működő értékesítési hálózatok számára.rnA LEVELS nem ún. "dobozos termék. A szoftvert konzultációk és részletes tervezés után teljesen az igényeknek megfelelően készítjük el, adjuk át. A LEVELS pontosan azt az eredményt fogja szolgálni, melyet Ön vállalkozása elvár.
Referencia megtekintése
SOPRONI VSE Labdarúgás
Az SVSE labdarúgó szakosztálya nagy múltra tekint vissza. A 2013/14-es szezonban az NB2 élmezőnyéből egyenesen az NB1-es feljutást célozták meg. Ennek komolyságát hangsúlyozva új, modern honlapot kértek tőlünk.rnA honlap fontos eleme a felhasználóbarát adminisztrációs felület, a feltöltést támogató automatizmusok, illetve automatikusan számolt, generált megjelenítések.rnA weboldalhoz több személy is hozzáférhet, így például a sportfotósok külön hozzáféréssel csak fotókat tölthetnek fel, míg a sajtós munkatárs az ő feladait támogató menüpontokban szerkeszthet.
Referencia megtekintése
www.wellness-szallas.hu
A www.Wellness-Szallas.hu az egyik legnagyobb magyarországi szállásközvetítő portál. Korábbi weboldalukat megújult designnal, teljesen új működéssel építettük újra.rnA honlap rövidesen honlapcsoporttá alakul, regionálisan különböző megjelenéssel egyedi, de mégis a lapcsoporthoz illő designban jelenik meg a kínálat.rnAz egyedi adminisztrációs felület teljes mértékben támogatja az értékesítő munkatársak minden napi munkáját.
Referencia megtekintése