Silicium Network Informatikai Kft.

Silicium Network Informatikai Kft.

http://www.silicium.eu
06-1-999-0739
1135 Budapest, Lehel út 61. (Cooper Center irodaház)
23474178-2-13

Bemutatkozás

Cégünk webhosting szolgáltatással és domain regisztrációval foglalkozik, kifejezetten erre a két területre szakosodott, így minőségben és ár/érték arányban is jó eséllyel vesz részt a hazai piacon kialakult versenyben. Akkreditált .hu domain regisztrátorként a legközvetlenebb alternatívát jelentjük .hu domain nevek regisztrálásához.

Irodánk Budapest egy könnyen megközelíthető 13. kerületi irodaházában, a Cooper Centerben található, ahol előre egyeztetett időpontban minden munkanap 12h-16h között személyesen is találkozhat velünk.

Munkatársaink a hosting- és domain szolgáltatásban kivétel nélkül legalább 10 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Fejlesztéseink révén a Silicium Network ügyfelei szinte mindent azonnal és díjmentesen le tudnak bonyolítani online felületeinken, amely egyszerűsíti, élvezetesebbé teszi az adminisztrációs feladatokat, emellett környezettudatos és időtakarékos tevékenységekké teszi azokat. Az online lehetőségek mellett azonban fontosnak tartjuk, hogy elérhető, segítőkész ügyfélszolgálatot is biztosítsunk, ezért az online ügyfélszolgálat mellett telefonon vagy akár irodánkban személyesen is állunk partnereink rendelkezésére.

Árpolitikánk a hosszú távú partnerkapcsolatot célozza. Akkreditált regisztrátorként nemcsak azonnali domain regisztrációs lehetőséget, hanem rendkívül alacsony árakat is biztosítunk. Hangsúlyozottan igaz ez az éves domain- és webtárhely fenntartási díjainkra, amelyek országos szinten is egyedülállóak.

Szervereink A Dataplex professzionális szervertermeiben, fix hőmérsékleten, pormentes és szigorúan őrzött helyiségben üzemelnek. Szervereinket a tőlük várt szolgáltatás specifikus terhelhetőség szerint raktuk össze, a webszervereken kívül külön mail szervert is üzembe helyeztünk. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatbiztonságra, ezért kombinált adatmentési eljárásokat alkalmazunk.

Elektronikus számlázást vezettünk be, amely nemcsak környezetbarát, de kényelmes, megbízható és olcsó módja a számlakibocsátásnak. Számláinkat a Microsec hitelesíti.