Trimen Computer Kft

Trimen Computer Kft

http://www.webmat.hu
06 30 9454103
4034 Debrecen, Mák u.20.
10700103-2-09

Bemutatkozás

Cégünk régóta foglalkozik weboldal készítéssel a design megtervezésétől a webprogramozásig, a megfelelő kulcsszavak weboldalakon való elhelyezésétől az AdWords-ig.
Nálunk összeszokott csapat dolgozik, régóta ismerjük egymást, ismerjük egymás munkamódszereit. Projektjeinket közösen átbeszéljük és azonos véleményre jutás után ezt képviseljük a weblap tulajdonosa azaz Ön/Önök felé. Design terveinkben figyelembe vesszük kéréseit, ötleteit és azt saját Ötleteinkkel kiegészítve (természetesen jóváhagyásuk után) valósítjuk meg.
Csak olyan grafikai elemeket tervezünk az arculatba amelyekre
valóban szüksége van. Miért is? Mert a design összhatása romolhat attól ha bizonyos elemeket a kész tervekből kiveszünk azok elkészülte után. Nálunk a design és a kész weblap böngészőtől függetlenül teljes mértékben megegyezik azzal amit a megrendelő és a designer megálmodott. Oldalaink nem csak szépek, dinamikusak hanem interaktívak is. Megálmodja weboldalát, mi tapasztalatunkkal, legjobb tudásunkkal, kreativitásunkkal kiegészítve valósítjuk meg azt.

Referenciák

szerszám webshop
Termékben és tartalomban egyaránt gazdag szines webáruház. Termékenként bőséges adattartalom, képgaléria, videó, letölthető használati leírás, hasonló termékek megjelenítése. Termék-keresés többoldalú támogatása az áruházon belül. Ergonomikus, felhasználóbarát kezelőfelület.
Referencia megtekintése
Barangoló motorosok
Dinamikus weboldal gazdag tartalommal, ahol motoros túristák oszthatják meg egymással és a nagyvilággal túraleírásaikat, tapasztalataikat, GPS-nyomvonalaikat és az ehhez tartozó fotóikat. A tartalmak feltöltésére, kezelésére alkalmas admin felülettel rendelkezik.
Referencia megtekintése