WEB200 Kft

WEB200 Kft

http://www.web200.hu/
+36.30.8280000
7400 Kaposvár, gróf Apponyi Albert u. 17.
14924943-2-14

Bemutatkozás

A WEB200 Internet Média Kft egy kaposvári számítástechnikával foglalkozó cég részeként foglalkozott honlap készítéssel az ezredforduló kezdetétől. Eredményes munkánknak köszönhetően a Dél-Dunántúli régióból kinőttük magunkat, mára Európa több országába is dolgozunk, portfoliónk a webes ipari tevékenység nagy részét lefedi.
Már a kezdetekkor is törekedtünk arra, hogy nálunk az ügyfelek mindent egy helyen megoldhassanak: domain regisztráció, DNS fenntartás, e-mail címek, tárhely, honlap készítés, egyéb kiegészítő szolgáltatások.
Szerverparkunk elemeit magyar és nemzetközi irányba is nagy sávszélességet biztosító szerverhotelekben üzemeltetjük, kitűnő rendelkezésreállási idővel. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink adatbiztonságára, mind hardver, mind személyi tekintetben. Egyedi megoldásaink már több alkalommal bizonyítottak, innovatív és döntéstámogató rendszereinket több vállalat használja nagy hatékonysággal. Partnereink segítésére több rendszerszintű megoldással, többek között saját fejlesztésű CRM rendszerrel szolgálunk.

Referenciák

Budapestgyógyfürdői.hu
A BGYH Zrt. pályázatot írt ki társaságuk honlapjának, valamint az összes kapcsolódó intézményük weboldalának megújítására. A kiírt pályázatot sikeresen megnyertük.
Referencia megtekintése
Medenceépítő.hu
Teljesen új technológiával készítettük el a kaposvári medenceépítéssel foglalkozó vállalkozás weboldalát. A tartalmakat négyzetekbe (ahogy mi hívjuk csempékbe) osztottuk el. Vannak kisebb, nagyobb csempék is az oldalon, ezzel a megjelenés különböző méretű eszközökön eltérően jelenik meg. Érdemes kipróbálni az oldalt asztali böngésző mellett valamilyen mobil eszközön is, mert látványosan átméretezi magát az oldal, kitölti a rendelkezésre álló teret.
Referencia megtekintése
Maria Treben patikája
Megbízónk, a Maria Treben Natúrkészítmények Magyarország Kft. a mára már világhírűvé vált Maria Treben termékek kiskereskedelmi értékesítésre kért tőlünk webes megoldást.
Referencia megtekintése