Webshop-Center.hu

Webshop-Center.hu

http://www.webshop-center.hu/
70/33-43-511
6344 Hajós, Kossuth 33.
1

Bemutatkozás

(1) Kizárólag egyedi, minőségi honlapot és webshopot készítünk. A sablon alapján készített, nem marketing szemlélettel megtervezett honlap és webshop csak pénzkidobás, a mai világban már kevés.

(2) Egyedi, minőségi honlapot és webshopot havidíjas szolgáltatásként? Prémium megoldásaink mellett a havidíjas csomagjainkat azoknak hoztuk létre, akik alacsony belépési költséggel szeretnének honlapot: komplex technológiát, minőségi honlapot is beszerezhet havidíjas szolgáltatásként. Így a költségek tervezhetők, jól kiszámíthatók, és nincs szükség egyszeri nagyösszegű kiadásraFontos kiemelni: nem 2 perc alatt létrehozható, sablon átalakításával létrejövő megoldásokról van szó (tehát ez nem az, amivel máshol találkozhat!)

(3) Időtállóságot nyújtunk: sokan bele se gondolnak, hogy a webes technológiák és a megjelenítő eszközök milyen gyorsan fejlődnek és változnak, és ezért a honlapok technikailag, működésre, és kinézetre is nagyon gyorsan elavulnak, sokszor működésképtelenek lesznek. Megoldást nyújtunk erre:a legmodernebb technológiákat követjük és felhasználjuk, rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Külsőleg is könnyedén meg tudjuk újítani honlapját, amikor majd szükséges lesz.

Referenciák

Hársch pince, Hajósi Pincefalu
Hársch pince, Hajósi Pincefalu
Referencia megtekintése