BLMmarketing

BLMmarketing

http://ba-marketingmagazin.hu/szolgaltatas/
06205356533
7785 Sátorhely, Kanizsai D. Lt. 5/7
75666822122

Bemutatkozás

2009 évtől végzem honlapok népszerűsítését. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert ,amely segítségemre van most is amikor nehezebb egy linképítő dolga. A tevékenységem folyamán számos linktár tulajdonosa lettem és 2013-ban vásároltam fel a Linkvárost . Ha szeretné ,hogy honlapja a keresőben jó helyen legyen akkor ajánlom magamat. admin@ba-marketingmagazin.hu

Referenciák

PSacél
A jelenleg is futó egyik kampányunk a rozsdamentes acél és kovácsoltvas termékeket gyártó psacél. A következő szavakra építjük az oldalt : kovácsoltvas,rozsdamentes acél,rozsdamentes korlát,úszókapu,kovácsoltvas kerítések,kovácsoltvas termékek. És még számos szóra egyszerre folyik a kampány. Jelenleg az alapozásnál tartok . Négy kedvező árú csomag pörgött le. Már látszanak a kezdeti eredmények.
Referencia megtekintése
Glamour Makeup Academy
A Glamur profi sminkeseket képez ki. A honlap linképítése jelenleg is folyamatban van. A "maszkmester" szóra jelenleg a 7 pozicíóban vagyunk, "smink tanfolyam" jelenleg a 9 pozicióban helyezkedik el,"sminkiskola" jelenlegi helyezése 45 pozicíó,"sminkoktatás" 18 pozicíó, "sminktanfolyam" 13 pozició . Természetesen ezek az eredmények változnak mert a projekt jelenleg is folyamatban van.
Referencia megtekintése
Akkumax
Az akkumax egy Budapesti cég amely akkumlátorokat és egyébb autós kellékeket forgalmaz online és a boltjaiban is. Gyakorlatilag ki tudja szolgálni önt bárhol is éljen Magyarországon. Egydül az "akku" szóra kértek linket és fel is hoztam őket a 6. pozicióba.
Referencia megtekintése