Bohemiasoft s.r.o.

Bohemiasoft s.r.o.

http://www.eshop-gyorsan.hu
+36 21 2526800
37001 České Budějovice, Rudolfovská tř. 247/85
CZ2809043

Bemutatkozás

2008 óta a lehető legszélesebb felhasználói rétegnek szóló webes alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Célunk kiváló minőségű, professzionális megoldásokat készíteni, hangsúlyt fektetve az egyszerű és intuitív működésre.

Cégünk - amely a www.eshop-gyorsan.hu címen érhető el - egy webáruház-készítő keretrendszer fejlesztésével és e-shopok bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg Európa 9 országában vagyunk jelen, és folyamatosan nyitunk új piacok felé.

Az ESHOP-GYORSAN rendszeréről képzett, nagy létszámú programozói csapat, adminisztrátorok, hálózat-specialisták, grafikusok és műszaki támogatók gondoskodnak.

Ugyan még csak relatíve rövid ideje tevékenykedünk az erős versenyű internetes piacon, de máris jelentős piaci részesedést szereztünk az online webshop- és weboldal-készítő oldalak piacán. Célunk folyamatosan fejleszteni, tökéletesíteni és kiterjeszteni szolgáltatásunkat.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra. Hisszük, hogy minden egyes ügyfélre fordított figyelmünk kifizetődik.

Referenciák

Referenciáink
Weboldalunkon megnézhet néhányat a rendszerünket használó közel 14.000 webáruház közül. Ügyfeleink száma napról napra növeszkik - ennyi felhasználó nem tévedhet.
Referencia megtekintése