COROM Investment Kft.

COROM Investment Kft.

http://www.weboldal-keszites.eu/
+36 (30) 37 38 706
1111 Budapest, Lágymányosi út 12 fszt.2.
23980790-2-43

Bemutatkozás

Weboldal készítéssel, egyedi ügyfélkezelő rendszerek készítésével, automatizált online értékesítési rendszerek felépítésével foglalkozunk.

Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a tanácsadástól kezdve a programozáson keresztül, a komplex online marketing stratégiák megalkotásáig, üzemeltetéséig.

Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére!

Kiss Ernő

Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó

Referenciák

Xjogsi autós iskola számára készítettünk weboldalt.
Autósiskola számára készítetünk weboldalt, melyben az értékesítést támogató egyszerű ügyfélkezelést heyeztünk el.rnA weboldal kereső optimalizált, és Google Adwords, valamint Facebook kampányokkal támogatjuk a működését.
Referencia megtekintése
Burkoló vállalkozásnak weboldal készítés
Csatári gyula Burkoló  számára készítetünk weboldalt, melynek ügyfélszerzését a Google Adwords hirdetési rendszerrel támogatjuk.
Referencia megtekintése
Weboldal készítés fogorvosi bútorokat gyártó vállalkozásnak.
Az Axo Bau Kft részére készítettünk hatékony weboldalt, mely természetesen kereső optimalizált, valamint RESPONSIVE szerkezetű is, ami azt jelenti hogy mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizálva van a weboldal megjelenése.
Referencia megtekintése
Munkavédelemmel foglalkozó vállalkozás részére, weboldal készítés.
Úgynevezett ONE PAGE rendszerű weboldal készítettünk a munkavédelemel foglalkozó vállalkozás részére. Ez azt jelenti hogy amikor a menüpontokra kattintunk, akkor nem új oldal nyílik meg, hanem az adott oldalon belül, a tartalmakat le / fel csúszkáltatva jeleníti meg a rendszer. A weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű hiszen 2013 óta már csak ilyen szerkezetű weboldalakat készítünk a kor elvárásainak megfelelően.
Referencia megtekintése
Weboldal készítés földmunkával foglalkozó vállalkozás részére
Kereső optimalizát és RESPONSIVE szerkezetű weboldalt készítettünk a TAR és Fia Kft nek. A weboldal rendekívül hatékony ügyfélszerző hiszen elől van a keresőkben és emelett az Adwords hirdetésekkel is rendszeresen támogatva van.
Referencia megtekintése
Ingatlanos weboldal készítése
Speciális ingatlanos weboldalt készítettünk az Otthonom.com .nak, mely háttérebéne egy rendkívűl komplex és automatizált ügyfélszerzési rendszert helyeztünk el.
Referencia megtekintése
Budapest albérlet közvetítő portál
Budapesti albérlet közvetítő portált készítettünk, ahol a magánszemélyek díjmentesen tölthetik fel a hirdetéseiket, valamint ingatlanközvetítők is áttölthetik azokat ide díjmentesen. A weboldal kereső optimalizált, RESPONSIVE szerkezetű, automatizált ügyfél és hirdetéskezelési rendszerrel támogatott.
Referencia megtekintése